Webdesign

Jouw website hoort in de schijnwerpers te staan, op elk toestel! Daarom gaan wij enkel voor responsive websites. Volledig afgestemd op jouw huisstijl en wensen in een modern en actueel design.

Je kunt maar éénmaal een eerste indruk geven | Let's make it work!

Een goede website is responsive (goed leesbaar) op alle apparaten. Dit is hedendaags belangrijker dan ooit ervoor. Wie checkt er nou niet even tussendoor op zijn telefoon of een bedrijf Facebook heeft en een goede aansprekende website?
Daarnaast hebben wij een hele duidelijke focus tijdens de ontwikkeling van jouw website, namelijk jouw doelstelling van de website. Klanten dienen direct relevante informatie te kunnen zien en vinden. Aantrekkelijk en efficiënt zijn kernwoorden die wij hierbij aanhouden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over jouw nieuwe website!

Elke website is uniek | Vraag daarom naar onze werkwijze en mogelijkheden!

Gefeliciteerd met het nemen van deze keuze! Hierin liggen veel nieuwe mogelijkheden, die jouw bedrijf, hobby of andere doelstelling een boost gaat geven. Wij leren je graag beter kennen en zijn benieuwd naar jouw wensen en ideeën, die we graag willen bespreken met je in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Tijdens het kennismakingsgesprek worden de wensen besproken en vooral het doel van de website. Wat dient er allemaal op te komen staan? Welke verwachtingen zijn er?
Vervolgens worden de afspraken vastgelegd in een offerte en wordt bij akkoord aan de slag gegaan met het uitwerken van de eerste ideeën en zal de stijl van de website worden bepaald. In overleg wordt de website vervolgens steeds verder in fasen afgerond.

Tijd om een kennismakingsgesprek in te plannen!

Wij denken graag met je mee om jouw ideeën te kunnen realiseren.

Heb je al een website en wil je deze laten updaten? Wij helpen je graag verder! Bel of mail je ons even, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken?