Webdesign

Jouw website hoort in de schijnwerpers te staan, op elk toestel! Daarom gaan wij voor responsive websites die ook nog eens goed gevonden worden. Volledig afgestemt op jouw huisstijl en wensen.

Je kunt maar éénmaal een eerste indruk geven | Let's make it work!


Een goede website is responsive (goed leesbaar) op alle apparaten. Dit is hedendaags belangrijker dan ooit ervoor. Wie checkt er nou niet even tussendoor op zijn telefoon of een bedrijf Facebook heeft en een goede aansprekende website?
Daarnaast hebben wij een hele duidelijke focus tijdens de ontwikkeling van jouw website, namelijk jouw doelstelling van de website. Klanten dienen direct relevante informatie te kunnen zien en vinden. Aantrekkelijk en efficiënt zijn kernwoorden die wij hierbij aanhouden. Neem gauw contact met ons op voor meer informatie over jouw nieuwe website!

Elke website is uniek | Vraag daarom naar onze werkwijze en mogelijkheden!

Gefeliciteerd met het nemen van deze keuze! Hierin liggen veel nieuwe mogelijkheden, die jouw bedrijf, hobby of andere doelstelling een boost gaat geven. Wij leren je graag beter kennen en zijn benieuwd naar jouw wensen en ideeën, die we graag willen bespreken met je in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Tijdens dit gesprek komt onder andere ter sprake wat je van ons kunt verwachten en welke werkwijze wij hanteren. Voorbeelden die deel uitmaken van onze werkwijze zijn een plan van aanpak, sfeerboard en een conceptversie
Als het plan van aanpak is goedgekeurd en de eerste keuzes zijn gemaakt voor de nieuwe website, is het tijd om aan de slag te gaan met het ontwerpen en uitwerken van ideeën. Afhankelijk van jouw behoeftes, werken wij dan een ontwerp met schetsen en sfeerboard uit. Op basis van gemaakte afspraken zal de website vervolgens in fasen worden afgerond, zoals weergegeven in het plan van aanpak.

Tijd om een kennismakingsgesprek in te plannen!

Wij denken graag met je mee om jouw ideeën te kunnen realiseren.

Heb je al een website en wil je deze laten updaten? Wij helpen je graag verder! Bel of mail je ons even, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken?