Website laten maken Twente

Wil je een nieuwe website laten maken of is jouw huidige website toe aan vernieuwing? Dan staat Designbureau Nolex voor jou paraat met jarenlange ervaring, professionele mogelijkheden en een vernieuwend design. Wat wil je graag bereiken met jouw nieuwe website? We horen graag wat jouw wensen zijn. Door te investeren in kwaliteit en een duurzame website, beleef je er jarenlang profijt van. Jouw nieuwe website wordt daarbovenop kosteloos responsive ontwikkeld (goed leesbaar op elk apparaat), er wordt ook uitgebreid aandacht besteed aan het zoekmachine vriendelijk inrichten van de website en bovendien wordt er gewerkt met een zeer gebruiksvriendelijk systeem, waardoor tekstuele aanpassingen eenvoudig zijn aan te brengen. 

De wensen, eisen en mogelijkheden van jouw nieuwe website 

Een nieuwe website of vernieuwing van jouw huidige website betekent nieuwe wensen en eisen. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek nemen wij een vragenlijst door om dit goed in kaart te kunnen brengen. Het gesprek duurt doorgaans een uurtje en het is altijd fijn om persoonlijk kennis te maken vinden wij. Liever zelf de vragenlijst invullen? Geen enkel probleem. Stuur ons daarvoor een e-mail, zodat wij de vragenlijst kunnen doorsturen.

Zodra de vragenlijst is ingevuld, wordt hiervan een samenvatting geschreven en volgt de bijbehorende vrijblijvende offerte. Wil je naar aanleiding hiervan toch jouw wensen wijzigen? Geen enkel probleem. Bij Nolex zijn er geen grenzen in de mogelijkheden en wij passen graag een offerte voor jou aan. Een nieuwe website dient tenslotte geheel te passen bij jou en jouw bedrijf/wensen/doelen.

Ga je akkoord met onze offerte? Van harte gefeliciteerd met een nieuwe, bruisende samenwerking! Wij gaan zoals afgesproken, aan de slag met het ontwikkelen van jouw nieuwe website. Wanneer jij zorgt voor de inhoud (denk aan foto's en tekst), zorgen wij dat het professioneel, modern en op een passende wijze wordt gepresenteerd op jouw nieuwe website. Tussendoor zullen er feedback momenten worden gehouden om de voortgang te bespreken. 

Kennismakingsgesprek met Nolex inplannen?

Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact op. Je krijgt binnen enkele uren een reactie terug.