Grafische vormgeving

Het ontwerpen van nuttige en efficiënte vormgeving dat past bij jouw bedrijf, organisatie of hobby

Jouw producten of diensten onder de aandacht brengen middels advertenties, flyers of posters? Of de bekendheid van jouw bedrijf vergroten met behulp van visitekaartjes, een logo, raamstickers of stands? Vertel ons jouw ideeën en wij verwezenlijken het ontwerp! Hierbij houden wij strikt rekening met de aanleverspecificaties van drukkerijen, waardoor jouw bestelling bij ons er altijd top uitziet!

Wij zijn pas tevreden met het ontwerp als jij dit ook bent. Je hebt bij ons daarom altijd de mogelijkheid om feedback te geven tijdens het ontwerpen. Je ontvangt vervolgens niet alleen een haarscherp ontwerp en eventueel het drukwerk, maar ook de juiste bestanden. Hierdoor heb je altijd de juiste bestanden in bezit voor de toekomst. Houdt hierbij wel rekening met onze algemene voorwaarden.

Voordelig | Duidelijk | Persoonlijk

 

Het voordelige tarief dat Reclamebureau Nolex hanteert voor grafische vormgeving opdrachten is €40,- per uur exclusief btw voor zakelijke klanten. Particulieren ontvangen een speciaal aanbod per opdracht. Als je meerdere opdrachten door ons laat uitvoeren, bieden wij jou een persoonlijk tarief aan. Daarnaast heb je vooraf altijd inzichtelijk wat het je gaat kosten om onduidelijkheden te voorkomen.