Uurtarieven en complete pakketten bij opdrachtenVooraf altijd duidelijk en overzichtelijk op papier waar u aan toe bent!

Webhosting

Alle webhostingspakketten die Nolex u kan bieden, worden door specialisten uiterst goed onderhouden, waardoor Nolex u 99,99% up-time garantie kan bieden. Op dit moment bieden wij 2 verschillende varianten. 1. Webhosting voor normaal gebruik, het hosten van niet veeleisende functies. 2. Webhosting 'Professioneel' voor intensieve doeleinden, denk aan bijvoorbeeld een webshop.

Domeinnaam

Uiteraard bieden wij ook domeinnamen en TLD's (TopLevelDomeinen). Door middel van een domeinnaam kunnen potentiële klanten of bezoekers uw website/bedrijf herkennen. Een domeinnaam dient in principe altijd gekoppeld te zijn aan een webhostingspakket om daadwerkelijk functioneel te kunnen zijn.

Tarieven bij Nolex

Nolex heeft een standaard uurtarief van €45,-. Dit tarief geldt voor alle diensten die Nolex ontwerpt en/of programmeert voor haar klanten. Voor elke opdracht geven wij een vrijblijvende offerte waarin wij zoveel mogelijk rekening proberen te houden met uw wensen en met uw budget. Vooraf staat hierdoor altijd vast wat u kunt verwachten van ons en komt u niet voor verrassingen te staan. Dit is mogelijk, omdat wij altijd om tafel gaan om de opdracht door te spreken. Op basis van uw wensen berekenen wij dan een aantrekkelijke en vooral realistische prijs.

Aanpassingen op een Wordpress of Joomla CMS zijn ook mogelijk om door Nolex uit te laten voeren aan uw website. Voor een simpele aanpassing dat niet langer dan 15 minuten in beslag neemt, vragen wij €10,-. Betreft het een grotere aanpassing, dan wordt in overleg vastgesteld wat het in totaal gaat kosten. Hiervoor dienen wij namelijk een inschatting te kunnen maken van de daadwerkelijke omvang van de opdracht.

Voor specifieke opdrachten en meer informatie over complete pakketten, kunt u contact met ons opnemen.

Vraag bijvoorbeeld om meer informatie over onze SEO-optimalisatie pakketten of starters pakket met website, huisstijl en logo.

SEO pakketten - Is uw website wel echt goed vindbaar?