Grafische vormgeving

Het ontwerpen van nuttige en efficiënte vormgeving dat past bij uw bedrijf, organisatie of hobby

Uw producten of diensten onder de aandacht brengen middels advertenties, flyers of posters? Of de bekendheid van uw bedrijf vergroten met behulp van visitekaartjes, een logo, raamstickers of stands? Vertel ons uw ideeën en wij verwezenlijken het ontwerp voor u. Hierbij houden wij strikt rekening met de aanlever- specificaties van drukkerijen, waardoor uw bestelling bij ons er altijd top uitziet!

Wij zijn pas tevreden met het ontwerp als u dit ook bent. U heeft bij ons daarom altijd de mogelijkheid om feedback te geven tijdens het ontwerpen. U ontvangt vervolgens niet alleen een haarscherp ontwerp en eventueel het drukwerk, maar ook de juiste bestanden. Hierdoor heeft u altijd de juiste bestanden in bezit voor de toekomst. Houdt u hierbij wel rekening met onze algemene voorwaarden.
Voordelig | Duidelijk | Persoonlijk

Het voordelige tarief dat Reclamebureau Nolex hanteert voor grafische vormgeving opdrachten is €45,- per uur exclusief btw voor zakelijke klanten. Particulieren ontvangen een speciaal aanbod per opdracht. Als u meerdere opdrachten door ons laat uitvoeren, bieden wij u een persoonlijk tarief aan. Daarnaast heeft u vooraf altijd inzichtelijk wat het u gaat kosten om onduidelijkheden te voorkomen.