Webwinkel

Uw winkel 24/7 bereikbaar wie wil dit nu niet? Nolex helpt u graag met meedenken om uw bedrijf te optimaliseren op online gebied. Indien u zelf wenst een webwinkel te bouwen raden wij aan om een webwinkel te hosten op een server met voldoende kracht. Klik hier voor meer informatie.

Webwinkel service
Woo Commerce & Wordpress

Wordpress en WooCommerce

Nolex kan samen met u de mogelijkheden en opties afwegen om uw ideale webshop te bouwen. Er zijn oneindig veel mogelijkheden daardoor is het belangrijk om te kijken wat bij uw bedrijf past. Bent u nieuwsgierig? Neem gerust contact met ons op en wie weet spreken wij u binnenkort.

Magento

Met Magento kunt u het hele bedrijf en zelfs verschillende locaties beheren op één systeem. Dit maakt het voor middel groot tot grote bedrijven zeer interessant. Momenteel zijn er meer dan honderden extensies die u kunt toevoegen waardoor u het compleet kunt inrichten naar eigen wensen. Als u het bouwen van een webwinkel liever uitbesteed, staan wij altijd voor u klaar. Maak gerust een afspraak met Nolex, een afspraak is geheel vrijblijvend.

Magento webwinkel

Benieuwd wat Nolex voor u kan betekenen?

Vul het onderstaande formulier in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

U kunt ook voor maatwerk van uw huisstijl, logo ontwerp of andere grafische diensten bij ons terecht.

Alle velden met dit symbool * verplicht in te vullen

(optioneel)

(optioneel)

Geef de tijden door wanneer wij u terug moeten bellen. (indien gewenst).