Over Nolex

Het team van Nolex heeft ruime ervaring en interesse in grafisch (web)design & webhosting en legt de focus op unieke persoonlijke ontwerpen die passen bij de huidige trends en uw bedrijf, doelgroep of wensen.

1,5

Jaar zakelijk

10+

Jaar ervaring

20+

Design programma's

1

Locatie te Vroomshoop

2

Leden team Nolex

24/7

In ontwikkeling

Onze relaties zijn gebaseerd op vertrouwen, eerlijkheid en persoonlijkheid, waarbij we integriteit zeer belangrijk vinden naar onze particuliere- en zakelijke partners toe.

Plezier en succes hebben met het resultaat

Wij vinden het fantastisch als iemand zichzelf op een unieke en persoonlijke wijze durft te presenteren met een website.
Het komt door onze persoonsgerichte werkwijze regelmatig voor dat mensen zichzelf nog beter leren kennen door onze samenwerking. Dat is een mooi moment voor ons, omdat wij graag zoveel mogelijk uit samenwerkingen willen halen.
Mijn naam is Jordy Aufderhaar, 23 jaar en ik ben geboren en getogen in Vroomshoop.
Al vanaf dat ik acht jaar was, ben ik al bezig met het opzetten van websites, spellen en grafische ontwerpen. Door de jaren heen heb ik mij verder ontwikkeld en daarom heb ik besloten om van mijn passie mijn bedrijf te maken.
Namens Nolex vind ik het ontzettend belangrijk om mensen persoonlijk te benaderen en sta ik klaar om met u mee te denken over de mogelijkheden voor uw wensen/eisen.

Nolex is mijn bedrijf dat ik uitvoer naast mijn vaste baan bij IPP B.V. te Vroomshoop. Als hoofd van de afdeling bedrukken, ben ik ook daar dagelijks bezig met design. Dit is wel design op een heel ander gebied, namelijk offset printing op bloempotten voor bloemen en planten die de hele wereld over gaan. Het is heel mooi om de bloempotten terug te vinden in tuincentra en soms zelfs op tv!

Naast dat ik eigenaar ben van Nolex, ben ik de partner van Nathalie Schopman met wie ik samenwerk. We zijn al ruim 7,5 jaar samen. We houden naast grafische ontwerpen en design veel van dieren en hebben een gezamenlijke hobby, namelijk duurzaam kweken met Grasparkieten.

Wellicht spreken wij elkaar binnenkort over de mogelijkheden die Nolex u kan bieden.
Mijn naam is Nathalie Schopman, 21 jaar. Door de jaren heen heb ik veel ervaring op gedaan van webdesign en CMS systemen als Joomla en Wordpress. Zelf ben ik ook bezig met het opbouwen van mijn eigen website voor de grasparkietenkweek en heb ik meegewerkt aan het design & invulling van deze website. Naast het meewerken aan Nolex, ben ik studente HBO Sociaal Juridische Dienstverlening bij Hogescholen Saxion te Deventer. Ik zit op dit moment in mijn laatste studiejaar en ben daarom bezig met afstuderen bij de gemeente Twenterand.

De grote passie voor vogels is bij mij ontstaan en ik ben dan ook heel blij dat ik deze passie met Jordy kan delen. Het is veel leuker om je gezamenlijk in te zetten voor een hobby. Daarnaast ben ik ook erg gemotiveerd om zaken op te zetten en te organiseren.
Voor persoonlijk advies kunt u ook altijd bij mij terecht.

#Altijd met passie

Waarschijnlijk de meest persoonlijke website, reclame of ander materiaal dat u zult tegenkomen, namelijk dat van u zelf. @ Nolex