Over Nolex

Het team van Nolex heeft ruime ervaring in webdesign, grafische vormgeving en webhosting. De focus ligt op doelgerichte ontwerpen die passen bij de huidige trends en uw bedrijf, vereniging, organisatie, doelgroep(en) of wensen.

1,5

Jaar zakelijk

10+

Jaar ervaring

20+

Design programma's

1

Locatie te Vroomshoop

2

Leden team Nolex

24/7

In ontwikkeling

Onze klantrelaties zijn gebaseerd op vertrouwen, eerlijkheid en persoonlijkheid, waarbij we integriteit zeer belangrijk vinden naar onze particuliere- en zakelijke partners toe.

Team Nolex stelt zich voor

Mijn naam is Jordy Aufderhaar, 24 jaar en ik ben geboren en getogen in Vroomshoop.
Al vanaf dat ik acht jaar was, ben ik al bezig met het ontwikkelen van websites, spellen en grafische ontwerpen. Door de jaren heen heb ik mij verder ontwikkeld en daarom heb ik besloten om van mijn passie mijn bedrijf te maken.

Namens Nolex vind ik het ontzettend belangrijk om mensen persoonlijk te benaderen en sta ik klaar om met u mee te denken over de mogelijkheden voor uw wensen en ideeën.

Nolex is mijn bedrijf dat ik uitvoer naast mijn vaste baan. Als hoofd van de afdeling bedrukken, ben ik ook daar dagelijks bezig met design. Dit is wel design op een heel ander gebied, namelijk offset printing van bloempotten voor bloemen en planten die de hele wereld over gaan. Het is heel mooi om de bloempotten terug te vinden in tuincentra en soms zelfs op tv!

In mijn vrije tijd houd ik mijzelf bezig met verdere ontwikkeling in de nieuwste trends en mogelijkheden op het gebied van grafische vormgeving en webdesign. Ik bezoek ook graag relevante beurzen om nieuwe contacten te leggen met partners om onze klanten nog meer mogelijkheden te bieden. Wellicht spreken wij elkaar binnenkort!

Mijn naam is Nathalie Schopman, 22 jaar. Ik houd mij hoofdzakelijk bezig met de administratie, klantencontacten en planning. In mijn vrije tijd ondersteun ik mijn partner graag bij de andere werkzaamheden.

Inmiddels ben ik afgestudeerd als Sociaal Juridische Dienstverlener HBO aan de Hogescholen Saxion te Deventer. Tijdens mijn studie heb ik onder andere mijn afstudeeropdracht uitgevoerd bij de gemeente Twenterand. Naast mijn werkzaamheden bij Nolex ben ik dus werkzaam als SJD-er in het beroepsveld en ga ik graag uitdagingen aan. 

Als grote hobby houd ik mij bezig met het duurzaam kweken met vogels en ben ik daarnaast bezig met mijn persoonlijke ontwikkeling gezamenlijk met Jordy. Samen hopen we grote ontwikkelingen te mogen stimuleren voor bedrijven. Op dit moment zijn wij hiermee al aardig op weg, maar de eindstreep is pas behaald als er geen nieuwe dag meer komt. 

#Altijd met passie